Gol

Total: 0.00 RON

TERMENI ȘI CONDIȚII

Bine ați venit pe website-ul (numit în continuare''Site'') accesorii.arts.ro .

VA RUGĂM SA CITIȚI ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII CU ATENȚIE ÎNAINTE DE A FOLOSI SITE-UL SAU ORICE ALTĂ APLICAȚIE A ACESTUI SITE.
Utilizând și/sau vizitând acest website (inclusiv tot conținutul disponibil prin acest Site) ACCEPTAȚI AUTOMAT TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.
Administratorul site-ului accesorii.arts.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care il utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

CONȚINUTUL SITEULUI :

Conținutul acestui site este protejat prin drepturi de autor și este proprietatea PFA Stan I. Alexandra.
Conținutul acestui site nu poate fi utilizat în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Informațiile,precum și fotografiile de pe acest site nu pot fi extrase și ultilizate, fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularului.
Fotografiile produselor au caracter informativ și nu constitue o obligație contractuală. Culorile produselor pot avea altă nuanță, datorită fotografierii.

DREPTUL CONSUMATORULUI :

Confidențialitatea datelor - Vom colecta datele cu caracter personal pe care ni le veți transmite atunci când, spre exemplu, plasați comenzi. Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteți pot include date de contact și informații despre plată. Aceste date au un caracter confidențial și nu pot fi transmise sau utilizate în alt scot decât cel precizat.

PRODUSE

Produsele sunt fragile și de aceea este necesară o ultilizare adecvată a acestora, pentru a evita deteriorarea produsului.
Toate produsele sunt realizate manual și sunt unicate. Se poate reface, la comandă, produse asemănătoare, în funcție de disponibilitatea materialelor.

PLASAREA COMENZII ȘI POLITICA DE RETURNARE :

Raporturile comerciale dintre cumpărător și accesorii.arts.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
Plasarea comezii - Trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să furnizați o adresă de domiciliu în România în vederea expedierii și facturării. După ce ați plasat comanda, veți primi o confirmare prin e-mail. Un alt e-mail vă va fi trimis pentru a anunța expedierea comenzii dumneavoastră. Durata expedierii va fi condiționată de disponibilitatea produsului. Pentru un produs realizat la comandă, durata expedierii poate dura pana la 3 zile lucratoare.
Returnarea produsului - Aveţi întotdeauna dreptul de a restitui produsul în termen de 10 zile, fără invocarea vreunui motiv. Costul curierului va fi suportat de cumparator.

Administratorul accesorii.arts.ro iși rezervă dreptul de a modifica structura oricărei pagini sau subpagini a site-ului, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Pentru orice neclarități vă rog sa ne contactați la adresa de office@accesorii.arts.ro sau la numărul de telefon 0743531360.